diumenge, 29 de gener del 2012

Pa sense amassat de farina blanca, kamut i pipes de girasol

Pa per mandrosos!

La  idea per aquest pa ve d'una plana web que es diu Breadtopia, d'una parella dels Estats Units. Basant-se en un vídeo que va sortir al N. York Times, han anat creant receptes i també venen materials per panarres d'arreu del món. Aquí us presento la meva versió del pa de kamut.

Primer pas: barrejar dues tasses i mitja de farina blanca, mitja de kamut, una i mitja d'aigua, un quart de llevat mare, un quart de pipes i una culleradeta i mitja de sal.

Nota: compte amb la sal i el llevat, que no són gaire amics!

Una altra nota: jo barrejo i deixo reposar dins d'una carmanyola gran, sense tancar-la del tot. Així m'estalvio fregar una cosa!

Segon pas: Esperar entre 14 i 16 hores, fent algun que altre plegat, si ens va bé.





La massa, a punt per descansar dins de la carmanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada